Anbefalinger


Lise, 57 år. “Jeg blev skilt fra min mand for nogle år tilbage og alt ramlede for mig. Jeg kunne ikke finde ud af at komme videre. Med hjælp fra Camilla fik jeg nogle andre perspektiver på det, der var sket, og jeg blev mere klar over, hvad der er vigtigt for mig her i livet. Jeg ser nu fremad, det er rart.”

Louise og Nikolaj, hhv. 34 og 36 år. “Helt klassisk, så led vores parforhold på et tidspunkt under små børn og karrierer. Vi var kørt fast og vi pegede altid fingre af hinanden. Hos Camilla fik vi så hver især mulighed for at fortælle om det, der gik os på, og vi kunne for første gang i lang tid lytte mere åbent til hinanden og begynde at forstå hinanden. Det har hjulpet os rigtig meget og vi har fundet mere tilbage til det gode, som vi havde engang.”

Rasmus, 24 år. “Jeg har altid gået rundt og følt mig forkert og ensom. Jeg blev mobbet i grundskolen, og det har sat sine spor. Jeg endte med bare at sidde hjemme og game, når jeg ikke var på arbejde. Jeg havde brug for at tale med en professionel, og Camilla hjalp mig til at få det bedre mig selv og til at komme ud og møde andre mennesker.”

Lene 37 år. “Jeg bor i Kuala Lumpur. Min mand er udstationeret og har lange arbejdsdage. For mig var det et chok at skulle vænne sig til en ny kultur og en langtrukken hverdag som hjemmegående. Min familie og venner var på den anden side af kloden, og jeg følte mig meget ensom i denne nye fremmede situation. Jeg gik ind i mig selv, var deprimeret og en irritabel hustru. Derfor var det en kæmpe støtte at have samtaler med Camilla på dansk, en person med samme kultur og som selv har megen udlandserfaring at trække på. Jeg fik et skub til at komme videre i min hverdag, ud af min krise og få etableret en mening med livet under de nye rammer. Camilla er et lyttende menneske med stor forståelse for ens problemer. Samtidigt er hun god til at komme med konkrete forslag til, hvordan man atter kan få trivsel i dagligdagen og skabe glæde for sine medmennesker.”

Anders, 29 år. “Jeg flyttede til Bruxelles sammen med min kæreste for at arbejde efter endt studie. Vi havde været kærester gennem mange år, men efter en kort periode i Bruxelles holdt vores parforhold desværre ikke længere. Alle sagde til mig “du er jo ung endnu, og der er masser af andre fisk i vandet”. Men jeg følte mig alene, langt væk hjemmefra og mit fremtidsbillede var gået helt i stykker. Det var derfor rigtig rart, at jeg kunne have samtaler med Camilla, og jeg er kommet godt videre.”

Louise, 20 år. “Da jeg var aupair i USA sidste år fik jeg pludselig noget angst. Jeg turde ikke gå nogen steder, og jeg blev mest muligt hjemme hos familien, som jeg boede hos. Familien havde rigtig svært ved at forstå det, og det hele blev bare værre og værre. Min mor havde hørt om Camilla, og jeg begyndte at have samtaler med hende på Skype. Det hjalp mig rigtig meget – jeg blev klogere på mig selv, og jeg endte med at have en sidste god tid i USA.”