Om mig

Jeg hedder Camilla Thalbitzer (f. 1970). Jeg har en kandidatgrad i pædagogisk psykologi fra Aarhus Universitet (2010) og en 2-årig specialistuddannelse i Narrativ psykoterapi (2017) fra DISPUK i Snekkersten. Foruden at have min egen praksis, hvor jeg har samtaler med både personer herhjemme og danskere i udlandet, arbejder jeg som frivillig rådgiver i Headspace/Helsingør, hvor unge tilbydes samtaler og samtaleforløb. Endvidere har jeg arbejdet i en årrække som frivillig i Samtalehuset/Snekkersten, der tilbyder unge terapiforløb.

Jeg har et bredt erfaringsgrundlag, da jeg tidligere er uddannet pædagog og har arbejdet med både børn, unge og familier. Endvidere har jeg boet i udlandet igennem 10 år – i henholdsvis Istanbul, Geneve og Rom, og jeg har både i den tid og siden i egen praksis i Danmark haft samtaleforløb og rådgivet personer i forhold til problemer, der har forhindret dem i at leve på måder, som de gerne ville.

Jeg lever i et familieliv med to større børn i skolealderen og en mand, der pendler mellem Hornbæk og Geneve grundet hans arbejde. I min fritid bruger jeg tid på min familie og mine venskaber, jeg går lange ture med vores hund, jeg dyrker Pilates, og så er jeg desuden glad for at læse, at lytte til musik og at rejse.